Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2010

Ενα...Focus από την Αυστρία


Αφίσα του ακροδεξιού αυστριακού κόμματος στα πλαίσια της καμπάνιας με τίτλο «τα λεφτα μας στους δικούς μας ανθρώπους».

Στις δημοσκοπήσεις το κόμμα αυτό ( FPO ) παίρνει 10-15%.
O επίσημος δικτυακός τόπος του κόμματος που έχει ως κεντρικό θέμα την καμπάνια.

Πέμπτη, Ιουλίου 15, 2010

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΖΑΖ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 2010

Συναυλία 1η
16 Ιουλίου 2010, Cubana Bop (είσοδος: 15 ευρώ, μειωμένο: 10 ευρώ)Το Φεστιβάλ Τζαζ Ζακύνθου πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ζακυνθίων, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου. Το φετινό φεστιβάλ διατηρεί το γνωστό υψηλό επίπεδο, διαμορφώνοντας το πρόγραμμά του σε μία συναυλία ανά εβδομάδα. Πιο αναλυτικά:

Οι Cubana Bop ιδρύθηκαν το 1995. Από τις τάξεις τους έχουν περάσει πολλοί Έλληνες και ξένοι μουσικοί, μέχρι την τωρινή τους σύνθεση, η οποία υφίσταται τα τελευταία έξι χρόνια:

Τάκης Πατερέλης, σαξόφωνο
Μάνος Θεοδoσάκης, τρομπέτα
Αντώνης Ανδρέου, τρομπόνι
Δημήτρης Σεβδαλής, πιάνο
Δημήτρης Χριστόπουλος, μπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος, τύμπανα
Kiki Cha, κρουστά

Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από συνθέσεις των πρωτοπόρων της αφροκουβανέζικης μουσικής καθώς και των ίδιων των μελών του σχήματος. Στην καλλιτεχνική διεύθυνσή είναι το ιδρυτικό μέλος και κορυφαίος Έλλανας σαξοφωνίστας, Τάκης Πατερέλης. Στο σχήμα συμμετέχουν μερικοί από τους σπουδαιότερους Έλληνες εκπροσώπους της Αφροκουβανέζικης μουσικής σκηνής.

Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

Συριζα μεγάλος...

...δεν υπάρχει άλλος πιο πολυμετοχικός...Το βρήκαμε στο fb

Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2010

Σκάνδαλο στου Μαξίμ(ου)Άραγε ο ΥΠΕΘΑ Βαγγέλης Βενιζέλος θα μεταθέσει τον στρατιώτη Giorgos σε μάχιμη μονάδα στα σύνορα;


Το σκίτσο είναι του Παντελή Ζερβού από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

Κριτήρια επιλογής υποψηφίων


ΚΙΝΗΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΑΣΟΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ με τον διακριτικό τίτλο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Αγαπητοί φίλοι συμπολίτες και ιδιαίτερα κατακαυμένοι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος παρεμβαίνουμε με τούτη την ανακοίνωση γιατί όπως αποδείχθηκε από έγκριτα γκάλοπ σας εκπροσωπούμε κατά 90 τοις εκατό. ΘΕΛΟΥΜΕ να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή τη μιζέρια που επικρατεί γενικά σ’ όλα τα μέτωπα και ειδικά στο μέτωπο επιλογής υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επειδή λοιπόν το κόμμα μας έχει σαν διακηρυγμένη αρχή του την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι αδύνατον να επιλεγούν άξιοι αιρετοί χωρίς τη θέσπιση ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ. Θέτουμε λοιπόν τα κατ’ ελάχιστον απαιτητά αξιοκρατικά κριτήρια βάσει των οποίων θα επιλεγούν οι υποψήφιοι πριν οδηγηθούμε στην προκριματική κάλπη που θα αναδείξει τον ΑΞΙΟΤΕΡΟ.

Κριτήριο 1ο


Να μην έχει συμμετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο σε διασπαστικό ψηφοδέλτιο κατά το παρελθόν.


Κριτήριο 2


Να είναι αποδεδειγμένα μόνιμος κάτοικος Ζακύνθου για να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τούτο το Νησί.


Κριτήριο 3ο


Επειδή είμαστε Τουριστικό νησί να γνωρίζει αποδεδειγμένα μια ευρέως διαδεδομένη ξένη γλώσσα (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρώσικα).


Κριτήριο 4ο


Να είναι πτυχιούχος Ανωτάτης Σχολής


Κριτήριο 5ο


Επειδή ο γιατρός ο δάσκαλος (γενικά ο εκπαιδευτικός) και ο αστυνομικός επιτελούν κοινωνικό ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας (κατάντησε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ιατρικό…)δεν θα αποδεχτούμε υποψήφιους αυτών των λειτουργημάτων. Δικαίωμα ψήφου στην προκριματική κάλπη να έχουν όλοι οι Ζακυνθινοί με απλή επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Δηλώνουμε ότι οποιαδήποτε διαδικασία επιλογής πέραν αυτής θα θεωρηθεί από εμάς ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και θα ενεργήσουμε αναλόγως.


Κίνηση Ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου με τον διακριτικό τίτλο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ