Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008

Στιγματισμένοι με χαρτί και ....Καλαμάκη το επόμενο Σάββατο

Ο Διονύσης Καλαμάκης κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού συμποσίου

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων, και προς μεγάλη έκπληξη όλων, έγινε γνωστό ότι ο εις εκ των στιγματισμένων Κ. Κιτσίκης δεν κατόρθωσε τελικά να πιάσει τη βάση του δέκα, γεγονός που υποχρέωσε τον έτερο συντελεστή της εκπομπής Γ. Λευτεράτο να τον στείλει εσπευσμένα στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο προκειμένου να παρακολουθήσει εντατικά μαθήματα αυτοσχεδιασμού σε ιδιωτικό ΙΕΚ καθώς και όλο το τετραήμερο φεστιβάλ τζαζ της ECM στο Φεστιβάλ Υμηττού στο θέατρο Βράχων.

Έτσι, στην εκπομπή του Σαββάτου 6/9 τη θέση του στο μικρόφωνο θα πάρει ο Δ. Καλαμάκης, εκπαιδευτικός(και ομοζωδιακός του Κ. Κ.), για να αναλύσουν μαζί με τον Γιάννη Λευτεράτο (εκπαιδευτικό άνευ χαρτοφυλακίου) ενδελεχώς τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην εκπαίδευση με τους 60.000 νέους πελάτες των ιδιωτικών κολλεγίων και το δράμα του Κ. Κιτσίκη.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε την εκπομπή, εκτός από την αποστήθιση όλων των άρθρων του περιοδικού ΡΑΠΟΡΤΟ για την παιδεία, είναι η βαθιά γνώση των γεγονότων και ιδεών του Γαλλικού Μάη καθώς και η καθημερινή ανάγνωση της στήλης του Στάθη στην Ελευθεροτυπία (σελ. 10) .

Εξάλλου με χορηγό το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά τη διάρκεια της εκπομπής,θα κληρωθούν 10 Ελπίδες για επαγγελματική αποκατάσταση πριν τη συμπλήρωση των 60 ετών.
Συντονιστείτε λοιπόν το Σάββατο 6/9 στις 10 το πρωί στο Stigma Radio στους 97,6 για να ακούσετε την εκπομπή που άλλαξε τον τρόπο που ακούμε ραδιόφωνο:
Τώρα πια μόνο δεμένοι!




Υ.Γ. Στην εκπομπή αυτή τη φορά δεν θα συμμετέχει η Μάρα Ζαχαρέα λόγω του ασυμβίβαστου ...του χαρακτήρα του καλεσμένου και όχι λόγω των γνωστών δηλώσεων αΤΑκΤΟΥΛΗ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: