Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2009

Ένα τραγούδι του Κατ Στήβενς για τους Παλαιστίνιους

Ο τραγουδιστής Κατ Στίβενς, ο οποίος ονομάζεται Γιουσούφ Ισλάμ από τότε που ασπάστηκε το Ισλάμ, ηχογράφησε τραγούδι, τα δικαιώματα του οποίου εκχωρήθηκαν σε οργανώσεις αρωγής των Παλαιστινίων της Γάζας.

Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο: «The day the world gets round», το οποίο είχε τραγουδήσει αρχικά ο Τζορτζ Χάρισον και το οποίο μπορεί να κατεβάσει όποιος επιθυμεί από πολλές ιστοσελίδες του Διαδικτύου από την Κυριακή.

Τα δικαιώματα από αυτό το τραγούδι εκχωρήθηκαν στην οργάνωσης αρωγής του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες UNRWA και τη μη κυβερνητική οργάνωση «Save the Children» για να βοηθήσουν τα παιδιά και τις οικογένειες στη Λωρίδα της Γάζας, οι οποίες επλήγησαν από την ισραηλινή επίθεση, αναφέρει η UNRWA σε ανακοίνωσή της.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Κατ Στίβενς γράφει ότι ελπίζει «αυτή η ηχογράφηση να βοηθήσει τους ανθρώπους να θυμηθούν την τεράστια κληρονομιά αγάπης, ειρήνης και ευτυχίας που μπορούμε να μοιραστούμε».

Ο 59χρονος Γιουσούφ Ισλάμ ασπάστηκε το Ισλάμ το 1977 και έκτοτε έχει αφιερωθεί σε θέματα παιδείας και φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
Η επίσημη ιστοσελίδα του Cat Stevens

Δεν υπάρχουν σχόλια: