Πέμπτη, Μαΐου 07, 2009

"Μιλάμε για το βιβλίο"

Ο φιλόλογος Διονύσης Λειμονής είναι ένας παληός γνώριμος. Όσοι διάβαζαν ραπόρτο, θα τον θυμούνται αφού ήταν μόνιμος συνεργάτης στις πολιτιστικές σελίδες του περιοδικού. Έτσι χαρήκαμε όταν μάθαμε για τη νέα ραδιοφωνική του εκπομπή. Κρίμα που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούμε ,μια και την ίδια ώρα και μέρα εμείς "Στιγματιζόμαστε", θα φροντίσουμε όμως να επικοινωνήσουμε μαζί του και να τα πούμε στον αέρα. Παραθέτουμε το σχετικο email που λάβαμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ραδιοφωνική πορεία:

Διαβάσατε ένα βιβλίο που σας συγκίνησε τελευταία; Διαβάσατε ένα βιβλίο που σας προβλημάτισε; Ελάτε εδώ, στο Ράδιο 1 να το μοιραστούμε ζωντανά για να το χαρούμε όλοι μαζί. «Μιλάμε για βιβλίο» και τα λέμε όλα, καθαρά και ξάστερα. «Μιλάμε για το βιβλίο».

Μια εβδομαδιαία εκπομπή από ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο. Μιλάμε για το βιβλίο κάθε Σάββατο στις 10 και τέταρτο το πρωί με τον φιλόλογο Διονύση Λεϊμονή σε μια προσπάθεια να γίνουμε όλοι μια ραδιοφωνική παρέα. Σας περιμένουμε στην πρώτη μας εκπομπή αυτό το Σάββατο 9 Μαΐου να τα πούμε ραδιοφωνικά στο Ράδιο 1 στα 102, 5 των Fm

Στην εκπομπή θα παρουσιάζονται οι νέες κυκλοφορίες στο χώρο του βιβλίου, θα μπορούν επίσης οι ακροατές να μας διαβάσουν ένα σύντομο κατά το δυνατόν λογοτεχνικό τους κείμενο ή να μας κάνουν τη δική τους βιβλιοπαρουσίαση αναφέροντάς μας τι αποκόμισαν από μια ωραία ανάγνωση

To Ράδιο 1 μπορείτε να το ακούσετε και μέσα από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα: www.magnesianews.gr πατώντας στο link «Ράδιο 1 Ακούστε ζωντανά εδώ»

Τηλέφωνο σταθμού: 24210-62024

Παραγωγός εκπομπής: Διονύσης Λεϊμονής

Δεν υπάρχουν σχόλια: