Τρίτη, Μαΐου 12, 2009

Η ερωτική εξίσωση


Κάποιοι έκατσαν και σκέφτηκαν και βρήκανε μια εξίσωση, που αναλύει την ερωτική έλξη: Εχουμε και λέμε λοιπόν… κάθεστε σε ένα μπαρ και βλέπετε μια κοπέλα που σας αρέσει. Τι πιστεύετε ότι θα επηρεάσει τις πιθανότητες επιτυχίας με αυτή τη γυναίκα; Σίγουρα θα βοηθήσει αν είστε ελκυστικός, ειδικά σε σύγκριση με την γυναίκα που σας αρέσει. Επίσης θα βοηθήσει αν είστε ευφυής στο διάλογό σας και πρόθυμος να συνεχίσετε την προσπάθειά σας. Ωστόσο, θα πλήξει δραστικά τις πιθανότητες επιτυχίας σας, αν η γυναίκα έχει ήδη σχέση. Βάζοντας όλα τα παραπάνω δεδομένα σε μια εξίσωση, καταλήγουμε στην εξής σχέση:


Όπου W = η ευφυΐα στο διάλογό σας, G = η προθυμία να συνεχίσετε, Ay = η ελκυστικότητά σας, AH = η ελκυστικότητά της, και R = η «προσήλωσή» της στην τωρινή της σχέση. (όλες οι μεταβλητές κυμαίνονται μεταξύ 1 και 10, όπου το 10 σημαίνει πάρα πολύ ή υψηλή)
Ανάλογα με το αποτέλεσμα Ask - να ζητήσετε ραντεβού - η πιθανότητα επιτυχίας σας είναι η εξής:

- Αν το Ask είναι αρνητικό θα πρέπει να χαμηλώσετε τα πρότυπά σας.

- Αν το Ask είναι μεταξύ μηδέν και ένα έχετε απειροελάχιστη πιθανότητα να την «κερδίσετε».

- Αν το Ask είναι μεταξύ ένα και δέκα τότε βρίσκεστε σε καλό δρόμο, η πιθανότητα επιτυχίας είναι ευνοϊκή.

-Αν το Ask είναι μεγαλύτερο από το δέκα τότε καλύτερα να στρέψετε την προσοχή σας στην πιο ελκυστική φίλη της.

Στην πράξη, η χρήση αυτής της εξίσωσης σημαίνει ότι όσο πιο υψηλό Ask έχετε τόσο μεγαλύτερος ο «άριστος» αριθμός των σχέσεων που πρέπει να συνάψετε πριν παντρευτείτε.

από halkida.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: