Δευτέρα, Μαΐου 04, 2009

Μοντάζ και πραγματικότητα

Η είδηση:

"Είμαι ο θεός Ναπολέων" φώναζε και έβγαζε αφρούς από το στόμα, αφού προηγήθηκε μια απόπειρα αυτοκτονίας. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στη ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Μελισσίων δεμένη χεροπόδαρα!!
Αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις, δηλώσεις που άφηναν τον κόσμο με το στόμα ανοικτό, ακόμη και διενέξεις εξαιτίας του ότι είχε φθάσει σε νυχτερινό κέντρο αγκαλιά με ένα αρνί, συνέθεταν το σκηνικό των πρόσφατων δραστηριοτήτων της. Γενικότερα, πάντως, συγγενείς και φίλοι της δηλώνουν ότι η ζημιά που έχει υποστεί η ίδια, κυρίως ψυχολογικά και νοητικά, εξαιτίας της υπέρμετρης δημοσιότητας στην οποία βρισκόταν τον τελευταίο καιρό, είναι ανεπανόρθωτη.

Η προφητεία

Δείτε πόσο προφητικό ήταν το μοντάζ που είχαν αναρτήσει το Μάρτη οι συνbloggers του panic-gr. Κάντε κλικ στην εικόνα να διαβάσετε το σχετικό link.




Σ.Σ.
Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι όλοι οι υπόλοιποι που περιφέρονται στα κανάλια και βγαίνουν στα παράθυρα έχουν απαραιτήτως "σώας τας φρένας" ,έτερον εκάτερον...

4 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Καλησπέρα αγαπητοί "Στιγματισμένοι". Τα μπλογκ σας είναι υπέροχα. Προφανώς θα τα λέμε συχνά - πυκνά.

Τις καληνύχτες μου.

τους ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ είπε...

Ευχαριστούμε αγαπητέ Πάνο.Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Κι εμείς απολαύσαμε τη βόλτα που κάναμε στην παπαΟυρολογία. Νάσαι καλά και καλή συνέχεια...

hamomilaki Anthemis είπε...

Για την πλάκα τους, για τα νούμερα,
την "έντυναν" σαν καρνάβαλο,
την έβαφαν σαν κλόουν,
την περιέφεραν από εκπομπή σε εκπομπή,
την έσπρωχναν να εκτεθεί
για να 'χουν να σχολιάζουν,
για τα νούμερα την έκαναν νούμερο,
και τώρα, ΟΛΟΙ οι "ισορροπημένοι", ούτε λέξη...

Παναγιώτης Ρίζος είπε...

Exw kati sxetiko.
http://ethnikoskanivalismos.blogspot.com/2009/05/blog-post_2632.html