Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2009

ΟΙ... ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ

Μετά το κόμμα των κυνηγών τώρα και κόμμα καπνιστών:


Ο Νίκος Λούβρος είναι ιδιοκτήτης του Booze και μανιώδης καπνιστής (5-6 πακέτα την ημέρα)! Μαζί με μια ομάδα επίσης φανατικών καπνιστών, δημιούργησαν το κόμμα των καπνιστών, Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. – δηλαδή τις Καπνιστικές Ομάδες Τομέων Εικαστικής Συγκρότησης. Βασική αρχή του κόμματος, είναι ο σεβασμός του δικαιώματος των ανθρώπων που καπνίζουν όπου και όποτε αυτοί επιθυμούν. Στο μαγαζί του, το Booze, στεγάζονται και τα γραφεία του κόμματος, που όπως λέει ο ίδιος αποτελεί νόμιμο άσυλο προστατευόμενο από το νόμο όπου οι πελάτες θα μπορούν να καπνίζουν ελεύθερα και ευτυχισμένα.

Ετσι , οι… Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. είναι πλέον γεγονός, που κατοχύρωσε το καταστατικό στον Αρειο Πάγο και ξεκίνησε την λειτουργία του μια ημέρα πριν από την απαγόρευση Αβραμόπουλου για το τσιγάρο.
Σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη, «η δογματική πολιτική ορθότητα οδηγεί αργά ή γρήγορα σε κυνήγι μαγισσών. Στόχος πάντα ο ίδιος: η ‘’διαφορετικότητα’’. Μέχρι τώρα υπήρχαν καπνιστές και μη καπνιστές. Η πολιτική ορθότητα δεν ανέχεται το ενδεχόμενο ειρηνικής συνύπαρξης των μεν με τους δε. Δεν αφήνει περιθώριο αυτορρύθμισης των σχέσεων ώριμων ελλόγων ατόμων που μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν κατά περίπτωση μεταξύ (χώρων) καπνιστών και (χώρων) μη καπνιστών.
Η πολιτική ορθότητα είναι στον πυρήνα της πολεμική. Θέλει να μεταμορφώσει τους μη καπνιστές σε αντικαπνιστές: σε μισαλλόδοξους φορείς αστυνόμευσης και καταστολής της διαφορετικότητας, σωφρονισμού όσων αποκλίνουν από τον ‘’ίσιο δρόμο’’ της πολιτικής ορθότητας. Εφευρίσκει, θεσμοθετεί κα επιβάλλει την μετατροπή των καπνιστών σε ανεπιθύμητη μειονότητα. Καταπολεμώντας το κάπνισμα, διώκει τους καπνιστές. Ο καπνιστής είναι το νέο θύμα της επιλεκτικής εφαρμογής των δικαιωμάτων του ανθρώπου».

Όπως έγινε γνωστό, οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. θα συμμετάσχουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές σε όλη την επικράτεια.

Πηγή: Politis Athinaios

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελεος βρε παιδια!!!! το οτι θα σχηματιζοταν κομμα ΥΠΕΡ του καπνισματος σε δημοσιους/κλειστους χωρους, μονο στο Ελλαδισταν περιμενα να δω...

τους ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ είπε...

Ο καθένας ότι καταλαβαίνει...