Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2009

Πετάει, πετάει....ο γάιδαρος!


Συνολικά 52 βουλευτές πέταξαν για τις περιφέρειές τους αμέσως μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού, στις 2.50 τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Κι ενώ θα μπορούσαν να περιμένουν μόλις 4 ώρες για να ταξιδέψουν με την πρωινή πτήση της «Ολυμπιακής», όταν και σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής θα καλύπτονταν τα έξοδά τους, όπως συμβαίνει με όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας, εκείνοι προτίμησαν να χρεώσουν το ταμείο ,προτίμησαν τη διακομματική πολυτέλεια της prive πτήσης, στέλνοντας τον λογαριασμό στους φορολογουμένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βουλευτές της Περιφέρειας καλύπτουν τα έξοδά τους προς τον τόπο όπου εκλέγονται μέσω ειδικού κονδυλίου το οποίο έχει προβλεφτεί για αεροπορικά εισιτήρια.Γι' αυτό και αποτελεί τεράστια πρόκληση το γεγονός ότι διάλεξαν την επιπλέον πολυτέλεια της prive πτήσης.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι κατά μέσο όρο την περίοδο των εορτών ένα εισιτήριο μιας αεροπορικής εταιρείας για το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη στοιχίζει 100 ευρώ, εύκολα υπολογίζεται ότι οι 52 επιβάτες της προκλητικής πτήσης θα... κόστιζαν στη Βουλή 5.200 ευρώ(πληρώσαμε 4 φορές πάνω). Η επόμενη πτήση με την «Ολυμπιακή» ήταν στις 7 το πρωί της Πέμπτης, δηλαδή μόλις τέσσερις ώρες αργότερα! Tο κόστος της πτήσης ήταν υψηλό αφού το αεροπλάνο θα αναγκαζόταν να επιστρέψει άδειο από τη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στους υπουργούς που πήγαν με τσάρτερ ήταν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σ.Σ. Λέτε να πέταξε και ο δικός μας με prive πτήση;

πηγή : EXOTHEMA

1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη βάζοντας το blog μας στη σελίδα σας. Θέλουμε επίσης να σας πούμε ότι τα «μεγάλα» Blog των δημοσιογράφων που βάζετε στη σελίδα σας …δεν σας βάζουν αυτά… σκεφτήκατε ποτέ γιατί..??? Tους έχετε κάνει μάγκες…για βγάλτε τους από τι σελίδα σας να τους δούμε..!! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

www.ksipnistere.blogspot.com
email : ksipnistere1@gmail.com