Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

Για νοικοκυρές στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και όχι μόνον...

Πως να αξιοποιήσετε τον πλάστη :

Η συμπατριώτισσα και συνμπλόγγερ Κική προτείνει μια εναλλακτική χρήση για τον πλάστη που κρατάτε στο χέρι περιμένοντας τον άνδρα σας να γυρίσει στο σπίτι το βράδυ για να τον αρχίσετε στις ματσουκιές...

Επιτέλους κυκλοφόρησε:



Όσο για σας που είστε έτοιμοι να κόψετε φλέβες αν δεν το αποκτήσετε άμεσα, ορίστε οι οδηγίες της Κικής από τη Μικρή της Κουζίνα:

"Πολλοί από σας ζήτησαν να προμηθευτούν το βιβλίο άμεσα, οπότε χτες, αποφασίσαμε τον τρόπο για όσους βιάζονται, μέχρι να μπει στην υπόλοιπη Ελλάδα (που θα γίνει σύντομα) και για όσους θέλουν μέσα αφιέρωση. Ο τρόπος λοιπόν δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον πιο απλό: με αντικαταβολή. Όσοι λοιπόν εκφράσατε το ενδιαφέρον σας και θέλετε να το προμηθευτείτε, μπορείτε να μου στείλετε e-mail στο


Στο e-mail που θα στείλετε, θα πρέπει να γράψετε ολόκληρο το όνομά σας, το τηλέφωνό σας (γιατί θα έρθει με κούριερ), τη διεύθυνση που θέλετε να πάει και το ΑΦΜ σας σε περίπτωση που θέλετε τιμολόγιο. Το βιβλίο θα σας αποσταλεί με αντικαταβολή, η τιμή του είναι 20 ευρώ και δεν θα χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής."

Εμείς να πούμε συγχαρητήρια στην Κική για την ωραία έκπληξη, που αποδεικνύει ότι οι bloggers εκτός από το να εκτονώνονται στο διαδύκτιο μπορεί ενίοτε να φανούν και χρήσιμοι στην κενονία...:-)