Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2010

Κριτήρια επιλογής υποψηφίων


ΚΙΝΗΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΑΣΟΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ με τον διακριτικό τίτλο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Αγαπητοί φίλοι συμπολίτες και ιδιαίτερα κατακαυμένοι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος παρεμβαίνουμε με τούτη την ανακοίνωση γιατί όπως αποδείχθηκε από έγκριτα γκάλοπ σας εκπροσωπούμε κατά 90 τοις εκατό. ΘΕΛΟΥΜΕ να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή τη μιζέρια που επικρατεί γενικά σ’ όλα τα μέτωπα και ειδικά στο μέτωπο επιλογής υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επειδή λοιπόν το κόμμα μας έχει σαν διακηρυγμένη αρχή του την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ είναι αδύνατον να επιλεγούν άξιοι αιρετοί χωρίς τη θέσπιση ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ. Θέτουμε λοιπόν τα κατ’ ελάχιστον απαιτητά αξιοκρατικά κριτήρια βάσει των οποίων θα επιλεγούν οι υποψήφιοι πριν οδηγηθούμε στην προκριματική κάλπη που θα αναδείξει τον ΑΞΙΟΤΕΡΟ.

Κριτήριο 1ο


Να μην έχει συμμετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο σε διασπαστικό ψηφοδέλτιο κατά το παρελθόν.


Κριτήριο 2


Να είναι αποδεδειγμένα μόνιμος κάτοικος Ζακύνθου για να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τούτο το Νησί.


Κριτήριο 3ο


Επειδή είμαστε Τουριστικό νησί να γνωρίζει αποδεδειγμένα μια ευρέως διαδεδομένη ξένη γλώσσα (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρώσικα).


Κριτήριο 4ο


Να είναι πτυχιούχος Ανωτάτης Σχολής


Κριτήριο 5ο


Επειδή ο γιατρός ο δάσκαλος (γενικά ο εκπαιδευτικός) και ο αστυνομικός επιτελούν κοινωνικό ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας (κατάντησε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ιατρικό…)δεν θα αποδεχτούμε υποψήφιους αυτών των λειτουργημάτων. Δικαίωμα ψήφου στην προκριματική κάλπη να έχουν όλοι οι Ζακυνθινοί με απλή επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Δηλώνουμε ότι οποιαδήποτε διαδικασία επιλογής πέραν αυτής θα θεωρηθεί από εμάς ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και θα ενεργήσουμε αναλόγως.


Κίνηση Ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου με τον διακριτικό τίτλο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: