Κυριακή, Ιουλίου 27, 2008

ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ»



















Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ζακύνθου η μη πραγματοποίηση της Σαββατιάτικης εκπομπής των «Στιγματισμένων» το πρωί της 26 /7 από τση δέκα μέχρι το γιόμα.
Το γεγονός δεν οφείλεται στην προσπάθεια φίμωσης των συντελεστών της εκπομπής από τον Ρ/Σ, όπως είχε συμβεί κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Δαιμόνιος ρεπόρτερ του ΡΑΠΟΡΤΟ, που έχει στο ιστορικό του φοβερές δημοσιογραφικές επιτυχίες, αποκαλύπτει την αιτία που δεν έγινε η δημοφιλής αυτή εκπομπή.
Οι συντελεστές της εκπομπής και μέλη της Ε.Γ. της Πρωτοβουλίας Κ. Κιτσίκης και Γ. Λευτεράτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου σιδηροδέσμιοι στην πειθαρχική επιτροπή της Πρωτοβουλίας, από αγανακτισμένα μέλη της Δημοτικής Κίνησης ( που για αυτό το λόγο αναγκάστηκαν να διακόψουν απότομα τα μπάνια τους), κατηγορούμενοι ότι υπεξαίρεσαν από το ταμείο της Πρωτοβουλίας το ποσόν των 9,6 ευρώ και άφησαν το ταμείο άδειο. Κατά τη διάρκεια της έντονης προανακριτικής διαδικασίας αμφότεροι οι κατηγορούμενοι λιποθύμησαν και αφέθησαν ελεύθεροι λόγω προβλημάτων υγείας.
Σε επισταμένη έρευνα στα γραφεία της Πρωτοβουλίας, βρέθηκε κιβώτιο με στρακαστρούκες, προβληματίζοντας σοβαρά τα μέλη της πρωτοβουλίας για τις προθέσεις των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι ίσως εζήλωσαν την δόξα γνωστών παραγόντων της πολιτικής σκηνής του τόπου…..

Κύκλοι προσκείμενοι στον Κ. Κιτσίκη ανέφεραν ότι η κατηγορία δεν ευσταθεί και έγινε για ένα και μόνο λόγο: Να ανακοπεί η ανοδική πορεία του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων και η βέβαιη πλέον εκλογή του ως βουλευτή Ζακύνθου μετά τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Το περιβάλλον του Γ. Λευτεράτου κάνει λόγο για σκευωρία και πόλεμο λάσπης και θεωρεί σίγουρο ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια. Εξάλλου πέρυσι τέτοια εποχή αποκαλύφτηκε ρεμούλα 9,6 εκατ. € στο Δήμο από τους Διοικούντες τους οποίους όχι μόνο δεν ενόχλησε ακόμη κανείς, αλλά έχουν ακόμη τις τύχες του Δήμου στα χέρια τους.

Είναι βέβαιο ότι η επόμενη εκπομπή του Σαββάτου 2/8 θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με τη διαφορά ότι οι συντελεστές της εκπομπής θα φοράνε πλέον ριγέ μπλουζάκια.
Εγείρονται πάντως σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση όπως:
1. Πως βρέθηκε το ποσόν των 9,6 € στο ταμείο της Πρωτοβουλίας;
2. Γιατί το ψυγείο του γραφείου της Πρωτοβουλίας καθώς και το αερόθερμο είναι μάρκας SIEMENS.
3. Μήπως η πράξη των κατηγορουμένων συνδέεται με την επέτειο των περυσινών γεγονότων του Δήμου Ζακυνθίων ;
4. Μήπως μετά από όλα αυτά, οι κατηγορούμενοι αποκτούν τα ουσιαστικά προσόντα να μετάσχουν στη διοίκηση του Δήμου Ζακυνθίων, αποκτώντας σοβαρό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους από άλλες παρατάξεις;
5. Μήπως θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δικαιώσουν το όνομά τους που τους θέλει «Στιγματισμένους»;

Το βέβαιο είναι ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι διαφημίσεις της εκπομπής θα αυξηθούν δραματικά, με αποτέλεσμα η εκπομπή να μετατραπεί σε «Στιγματισμένες διαφημίσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια: