Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2008

Ο καθηγητής κ. Μίμης Μαρίνος Κουρής το Σάββατο 2/8 με τους "Στιγματισμένους"

Το Σάββατο 2 Αυγούστου, στην εκπομπή των «Στιγματισμένων» καλεσμένος ο δραστήριος κοινωνικά και γνώστης της τοπικής μας πραγματικότητας Ζακυνθινός καθηγητής του Ε.Μ.Π. κ. Μίμης Μαρίνος Κουρής, προκειμένου να συζητήσουμε μαζί του για τα οξυμένα προβλήματα του τόπου μας και να ακούσουμε συγκεκριμένες προτάσεις που έχει να μας κάνει, για να ξεπεράσουμε τη κρίση που χαρακτηρίζει το κυρίαρχο μοντέλο ανάπτυξης που έχουμε υιοθετήσει.

Εσείς φροντίστε μέχρι το Σάββατο να κάνετε ότι είναι να κάνετε, διότι μετά την εκπομπή αυτή, τίποτα δεν θα είναι πια όπως πρώτα.
Κανείς δεν θα δουλεύει πια και όλοι θα έχουμε εξασφαλίσει μια άνετη ζωή. Θα έχουμε άφθονο καθαρό νερό, το ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη θα μοσχοβολάει, θα έχουμε αποκτήσει γήπεδα, κολυμβητήρια, θέατρα και κινηματογράφους.

Τα σκουπίδια μας θα εξαφανίζονται ως δια μαγείας όπως και τα λιόζουμα. Οι κάμερες της Νομαρχίας θα παρακολουθούν το γραφείο του Νομάρχη και του Δημάρχου και θα τούς προβάλουν live σε γιγαντοοθόνες στις πλατείες. Οι υπάλληλοι του Δήμου, των παιδικών σταθμών, και οι νοσηλευτές του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι θα πηγαίνουν στο τέλος του μηνός μόνο για να πληρώνονται και όλα θα λειτουργούν άψογα.

Οι τοκογλύφοι θα χρεοκοπήσουν και οι τράπεζες θα κλείσουν. Θα αρχίσουμε πάλι να τραγουδάμε καντάδες και να κάνουμε μάντσιες. Μέχρι και ο ατσάραντος θα το κλείσει το μαγαζί διότι δεν θα βρίσκει πλέον θέματα.

Μη χάσετε το Σάββατο την εκπομπή που άλλαξε τον τρόπο που ακούμε ραδιόφωνο:
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΔΕΜΕΝΟΙ

«Οι Στιγματισμένοι»
Μια προσφορά του περιοδικού ΡΑΠΟΡΤΟ
Στο Στίγμα Radio στους FM 97,6 αλλά και στο Internet :

Internet :http://www.gozakynthos.gr/radio.live.stigmafm.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: