Κυριακή, Ιουλίου 05, 2009

Εκτός από τους καπνιστές υπάρχουν και οι μαλάκες

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την Υγεία. Έτσι το κράτος που ενδιαφέρεται για την υγεία των πολιτών αποφάσισε να απομονώσει τους αμετανόητους καπνιστές. Όμως δεν είναι μόνο το κάπνισμα που βλάπτει τη δημόσια υγεία.

Εκτός από τους καπνιστές υπάρχουν και οι μαλάκες. Μ’ αυτούς τι θα κάνουμε; Πως θα μπορέσουμε να τους αποφύγουμε;
Μήπως θα ήταν καλό στους δημόσιους χώρους άνω και κάτω των 70 μ2 καθώς και στις δημόσιες υπηρεσίες να απαγορεύεται η είσοδος στους μαλάκες μπας και καταφέρουμε να τους κλείσουμε στα σπίτια τους; ‘Η έστω να δημιουργηθούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, χωρίς αιχμηρά αντικείμενα , πρίζες και άλλες παγίδες για να τους απομονώσουμε;

Θα μου πείτε ωραία και πως θα καταφέρουμε να τους αναγνωρίσουμε με την πρώτη ματιά; Μπορεί να πέσουμε σε κρυφομαλάκες. Μην ανησυχείτε υπάρχει η λύση. Θα τους βάζουμε να απαντάνε σε μια απλή ερώτηση: Θα τους ρωτάμε τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Αν απαντήσουν ότι ψήφισαν ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο. Κατευθείαν στο χώρο με τους μιναδόρους*. Έτσι εκτός των άλλων μπορεί να καταφέρουμε να εξυγειάνουμε και το πολιτικό μας σύστημα….

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σωστό το σχόλιο παιδιά αλλά ποιός μπορεί να ξεχωρίσει τους Μαλάκες σε μή...
Ας πούμε μαλάκες είναι εκείνοι που ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑ.ΣΟΚ και ΛΑ.ΟΣ

Και δυστυχώς είναι πάρα πολλοί τέτοιοι...